De lessen

De lessen en locatie

Wijststraat 35 Heesch

Aan de rand van Heesch, op twee minuten loopafstand van de bossen van het natuurgebied de Maashorst, heb ik mijn eigen praktijk en oefenruimte. In deze fijne ruimte lopen Leylijnen, wat een positieve energie genereert en een extra bijdrage levert aan de gezondheid.

Bij goed weer oefenen we buiten in de tuin, achter in de wei, of gaan we naar de bossen. Omdat ik persoonlijke aandacht belangrijk vind, oefenen we in kleine groepen zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen.

IMG_0548             IMG_0539

 

Lesaanbod:

Woensdagavond  van 19.30 uur tot 20.45 uur

Donderdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur. 

Vrijdagochtend van 9.30uur tot 10.45  uur. 

 

Workshop volgens de vijf elementenleer

5 keer per jaar geef ik op zondagochtend een intensieve workshop volgens het ritme van de elementen, water (winter), hout (voorjaar), vuur (zomer), aarde (nazomer) en metaal (herfst).We gaan aan de hand van de vijf elementen , afgestemd op de tijd van het jaar Chi Neng Qigong dieper en intenser beleven.

De eerst komende is 21 september  Tijd: 9.30 uur tot 12 uur. Kosten €35,00

Prijs groepslessen.

Je betaald €100,- voor 10 lessen, uiteraard is het altijd mogelijk om een les in te halen. Maximaal 2 lessen per blok van 10 lessen.Wil je liever eerst een proefles volgen dan kan dat natuurlijk ook, een vrijwillige bijdrage voor het goede doel SlowCare is welkom. Dit is een nieuw kleinschalig zorginitiatief voor gehandicapte mensen, waar menslievende zorg centraal staat.(www.slowcare-nederland.nl )

Rekeningnummer: NL88 INGB 000523 2265

 

Volle Maan Bijeenkomsten

Vanaf 2015 kunt je ook volle maan bijeenkomsten bijwonen in Heesch.

Deze avond is gratis maar een vrijwillige bijdrage voor het goede doel SlowCare is welkom. Klik HIER voor meer informatie over SlowCare

Met volle maan is de kracht van de maan het grootst en doen veel Qigong beoefenaars over de hele wereld een Volle Maan oefening. Deze 1 uur durende oefening, de ‘Lift Qi Up’ en de ‘3 Center Merge’ – doen we, indien mogelijk, in de buitenlucht en is voor iedereen toegankelijk. (Neem dus gerust iemand mee!) Dit is ook een prima gelegenheid om Chi Neng Qigong vrijblijvend te ervaren.